Pentru momentele în care inspirația noastră se lasă mult așteptată, maestrul Răzvan Alexandru ne propune un meniu ce abundă în elemente din gastronomia internațională și care ne duce cu gândul la savoarea vacanțelor exotice
Fii informat! Citeste ultimele articole pe SergiuNedelea.ro
Sergiu Nedelea asigura consiliere, colaborare, training - organizeaza evenimente, prezentari si degustari
Decantarea este cea mai spectaculoasă parte din ritualul de servire a vinului, dar și cea mai controversată, de aceea Selgros și Sergiu Nedelea vă învață...

Pe data de 20 noiembrie 2019, la Fratelli Social Club din București, a avut loc Gala HoReCa Award

Revista Wine & Spirit

A strabate drumul parcurs de vita de vie pe actualul teritoriu al Romaniei inseamna, de fapt, a reconstitui trecutul acestei tari incepand din cele mai vechi timpuri.

Creata (Riesling de Banat) - produce struguri uni sau birpati, de marime mica-mijlocie, de forma cilindro-conica, boabe asezate dens pe ciorchine, culoarea pielitei verde-galbuie, si uneori galben-aurie, miezul foarte suculent.

Sommelierul, angajat in domeniul restaurantelor insarcinat cu servirea vinului si a altor bauturi, este inainte de orice un om care seveste. Aceasta succinta definitie, recunoscuta de toti, se dilueaza adesea in diversele aplicatii ale meseriei.
Winetaste School Promo
„Bun îi vinul ghiurghiuliu / Cules toamna pe târziu” spune celebrul cântec al Mariei Tănase, însă trebuie să știm că perioada de culegere a strugurilor depinde de fiecare soi.