Servicii SergiuNedelea.ro Clipuri Video

consiliere, training, evenimente, prezentari si degustari


Vinul are nevoie de pasiune, atenție și precizie pentru ca în final să devină acea licoare nobilă ce desăvârșește operele culinare și ne încântă papilele gustative. Pentru că totul se realizează în cel mai mic detaliu, maestrul Sergiu Nedelea ne propune astăzi o lecție despre îmbutelierea corectă a vinului și păstrarea acestuia pentru mai mult timp.

Un iubitor al muntelui, Bogdan Cozma, desăvârșește astăzi păstrăvul indigen în trei texturi și îl înnobilează cu aromele toamnei. Descoperă un preparat elegant și vinul care completează experiența culinară!

Deși în vechile timpuri au fost folosite pentru depozitarea și transportul vinurilor, în prezent baricurile joacă un rol important în producerea acestora. Maestrul Sergiu Nedelea ne prezintă povestea baricului și modul în care acesta influențează producerea unui vin de calitate.

SergiuNedelea.ro este o platforma de promovare a culturii vinului, a pasiunii pentru acesta si de formare profesionala in domeniu.

Opulentă și neliniștită, marea te îmbie la visare și te ademenește prin spectaculoasele sale culori. Maestrul Dan Țonescu s-a lăsat inspirat de aceasta și ne delectează cu un meniu inedit, în care valorifică toate comorile mării și le înnobilează cu o supă de varză roșie.

Maestrul Liviu Lambrino ne poartă astăzi într-o fascinantă aventură culinară și ne propune un meniu elegant, o combinație inedită de arome românești și sud-americane. Descoperă trei preparate speciale și vinul ce desăvârșește aceasta fascinantă experiență culinară!

Nimic nu se compară cu un vin băut în tihnă pe malul mării, bucurându-ne de peisajul mirific și ascultând sunetul valurilor. Selgros și maestrul Sergiu Nedelea vă invită să descoperiți vinurile potrivite pentru un asemenea moment și preparatele cu care acestea se asociază.

Paharul joacă un rol esențial în analiza senzorială a vinului, de aceea maestrul Sergiu Nedelea ne învață să alegem paharele potrivite, astfel încât să scoatem în evidență notele vinurilor preferate și să ne bucurăm cu adevărat de aromele lor în zilele speciale ce urmează.

Pagini