Concursul International de Vinuri Bucuresti 2019

Cel mai important Concurs International de Vinuri din Europa de Est

 

Concursul International de Vinuri Bucuresti 2019 (IWCB 2019) este organizat  de catre ASER Consulting&Management, in parteneriat cu Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR), sub patronajul OIV (Organizatiei Internationale a Viei si Vinului) si VINOFED (Federatia Internationala a Marilor Concursuri de Vinuri). Concursul se afla la cea de a XVI-a editie.

 

Concurs OIV (Organizatia Internationala a Viei si Vinului)

 

Concursul este organizat in conformitate cu Normele concursurilor internationale de vinuri elaborate de OIV, iar aprecierea probelor va fi facuta de un juriu international ai carui membri sunt recunoscuti prin experienta si profesionalismul lor. Concursul se va desfasura in perioada 23-26 mai 2019.

Rigoare, ierarhizare, comunicare

 

IWCB poate fi principalul instrument de calibrare si comunicare pentru piata vinului din aceasta parte a globului, cu influente benefice majore pentru toti producatorii de pe oricare continent. Evenimentele asociate, canalele media, expunerea directa catre entuziasti si iubitori ai vinului, diplomele si insemnele care vor insoti in piata sticlele cu vinurile premiate, constituie elemente de forta in cresterea notorietatii, implicit a vanzarii vinurilor de calitate certificata.

Vanzari mai mari

 

Rezultatele IWCB vor fi argumente la achizitie pentru milioane de cumparatori din Romania, Polonia, Ucraina, Rusia, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Croatia, Slovenia, Turcia, samd, tari care se afla inca la distanta de potentialul maxim de consum.

 

Mai multe: https://www.iwcb.ro/