SergiuNedelea.ro are sediul principal în Soseaua Stefan cel Mare, Nr 27, Bloc 27, ap. 31, România. Termenul “utilizator” se referă la toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează website-ul www.sergiunedelea.ro. “Termeni și condiții”, “Acord de confidențialitate” sunt utilizați pentru a desemna acest contract de utilizare. Articolele și știrile publicate pe acest site sunt dedicate cadrelor medicale. Informația prezentată pe acest site are un caracter educațional și informativ și în nici un caz nu poate substitui o consultație medicală/sfat profesional. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea exclusivă a SC EUROSOMELIER SRL și nu pot fi reproduse, distribuite, transferate sau preluate fără acordul explicit scris al companiei. Drepturile de copyright pentru materialele de pe acest site sunt protejate de Legea Copyright-ului. Pentru a folosi orice material, trebuie trimis e-mail la adresa [email protected].

 

Informațiile de mai jos trebuie înțelese ca fiind clauze ale unui contract de acceptare puse la dispoziție de SC EUROSOMELIER SRL prin intermediul site-ului www.sergiunedelea.ro.

 

Dacă nu sunteți de acord cu termenii contractuali de mai jos, vă rugăm să nu utilizați serviciile noastre.

 

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplică site-ului www.sergiunedelea.ro, conținutului acestuia, care oferă utilizatorului servicii în mod condiționat. Prin accesarea acestui site, utilizatorul acceptă să respecte “Termeni și condiții”. SC EUROSOMELIER SRL poate revizui oricând aceste clauze.

 

Folosirea în continuare a acestui site reprezintă acceptarea acestui contract.